Hugyiiiii!!
Idén akkor ha összejön a létszám röplabda csapatunk is lesz? :D
Sport
(46 hozzászólás) (14 hozzászóló)-
9 hónapja íródott #
-
LGeri az nagyon megéri köszi az infot:)))
9 hónapja íródott # -
szívesen máskor is :D
9 hónapja íródott # -
A bérletekkel kapcsolatban várjatok szeptemberig, és akkor tudok többet mondani. Biztos vagyok benne, hogy lesznek kedvezmények. :)
9 hónapja íródott # -
.
9 hónapja íródott # -
az olympiás-ra gondolsz?
9 hónapja íródott # -
TTK kondija igaz hogy nem 5percre(kb20perc FEEK-től) van és nem is a legfelszereltebb(mindenből van 1) , de ingyenes PTE diákoknak. Plusz ott van mellett a focipálya futókörrel és a terem is. Ha a terem szabad akkor lehet focizni és kosarazni.
9 hónapja íródott # -
Jah és ne feledkezzünk meg arról hogy az izmosabb srácoknak ott a Pécs Gringos amcsifoci csapat. Igaz nem köthető a sulihoz , de gondoltam beírom :)
9 hónapja íródott # -
Hugyi!
Milyen színvonalon indulna röplabdacsapat? Ha összejönne a létszám hobbi szinten menne az egész, vagy esetleg komoly edzések lennének? ez fontos lenne nekem...9 hónapja íródott # -
Szerintem a Hugyi nevében válaszolhatok annyit, hogy már az jó lenne, ha lenne csapat. :) a többi szerintem ettől függően dől el...
9 hónapja íródott # -
Gerinél a pont
a kézicsapatunk is így állt össze kb. :D9 hónapja íródott # -
aha értem, én tuti benne vagyok ha megalakul. Jo lenne
9 hónapja íródott # -
Szandiii, vegyes itt mindig minden, van jó játékos és van olyan aki szereti a sportot és csak kipróbálja. Karok közötti, illetve egyéb versenyek vannak, edzés nem hinném, hogy lenne. :)
Üdv
Hugyi9 hónapja íródott # -
Én a kézilabda csapatba szívesen játszok:)
8 hónapja íródott # -
Hali! érdekelne a terem focim, milyen szinten megy, mert szívesen járnék rá csak a lelkesedésemet nem tükrözi a játék tudásom:D
8 hónapja íródott # -
Labdarúgók figyelem!
Kedden Szeptember 13-án, 13-15-ig a PEAC "B" pályán felkészülési, toborzó mérkőzést játszik a FEEK nagypályás labdarúgó csapata az ÁJK ellen.
A mérkőzés után közösen iszogatunk és ismerkedünk.
Minden elsőéves hallgatót, akit érdekel legkésőbb szerdáig jelezze felém.EZ A FELHÍVÁS CSAK GÓLYÁKNAK, ILLETVE AZOKNAK SZÓL AKIK MÉG NEM JÁTSZOTTAK A CSAPATBAN.
Elérhetőségem:
Varga András
HÖK iroda
+3635819196
vrgandrs@gmail.com8 hónapja íródott #
Válasz
A beküldéshez be kell jelentkezni.