Sziasztok!
Szeretnék Szántós kollégiumi helyet Boszorkány útira elcserélni!
Akit érdekel a dolog jelezzen itt, vagy a lesy@warrior.hu e-mail címen.
Köszönöm!
Sziasztok!
Szeretnék Szántós kollégiumi helyet Boszorkány útira elcserélni!
Akit érdekel a dolog jelezzen itt, vagy a lesy@warrior.hu e-mail címen.
Köszönöm!
Nem tudja valaki, hogy a Szántóban a "nem felújított rész" mit takar? ( gondolok itt arra, hogy akonyha-fürdő milyen állapotban van + bútorok)
Hello!
Koleszingénylésnél az asztma mennyire számít? 1 féle gyógyszert, és 2 féle pipát kell használnom rendszeresen, 90%-os támogatással is havi kb 3000 Ft-ba kerül minden együtt...
ha megadod az e-mal címed adok pár tanácsot ezzel kapcsolatban! jól fog jönni..
hejhó, itt a cím: estrellaflor91[kukac] gmail [pont] com
Azabi: "D" szint, a 3. kategóriába tartozik. Ugyanúgy kétágyas, de csak egy mosdó van a szobában. A konyha, fürdő, wc közös használatú a szinten.
estrellaflor: ha letöltöd a kollégium igénylés űrlapját, a pontszámítási rendszer magyarázatánál láthatod, hogy gyógyszerköltség/ súlyos betegség ápolási költség 5000Ft-onként 1 pont.
Nem tudom mennyire számít bizalmas információnak, de azt meg lehet kérdezni hogy koleszba kb. hány ponttal lehet bekerülni? Csak hogy az ember tudja mire számítson:) köszi:)
Ori , sztm ez a pályázok mennyiségétől és pontjaitól is függ. Ugyanúgy mint a sulifelvételinél. De ha Csiszy vagy más DJKB-s erre jár ,akkor ezt pontosabban meg tudja neked mondani.
oké köszi:) nem lehet valahol megnézni tavaly mennyi volt Szántóba?:)
Ori: A ponthatárt (ahogy Littleboy Seniorunk is mondta) sok minden befolyásolja, így ez az információ számodra lényegtelen. :D Annyit mondhatok, hogy aggodalomra semmi ok, hely van bőven. :D Persze ez nem jelent semmit :P
egy erre tévedt DJKB-s :))
I love Encsi :)))))
Jól nézel ki! Csókolózunk? xDD
:DDDD
köszii:) bocsi eddig nem voltam itthon
Nagyon szívesen ;)
sziasztok
tudtok arról valamit, hogy mikorra várható eredmény a kollégiumi pályázatokról?
jövő héten
de nem ma
Sziatok! későn álltunk neki a dolgoknak és mégis felmerült hogy megpróbáljuk a kollégiumot,de ha jól láttam a : -határidő aug. 10-én lejárt- azt szeretném megtudni hogy jól olvastam e és így akkor mindenképp lecsúsztam a pályázásról??? Előre is köszönöm:)
bArBi333: Igen, augusztus 10-e volt a határidő, sajnos már nem lehet pályázni. Viszont szeptember 5-től a KÖSZI-n (Központi Szolgáltató Iroda), várólistára iratkozhatsz fel, ahol nagy eséllyel bekerülhetsz valamelyik kollégiumba.
Sziasztok
Egyik ismerősöm kolihelyet cserélne, Jakabhegyis helyét Boszisra! Aki esetleg tudna segíteni kérem írjon nekem. mosomacika@gmail.com
Előre is köszi
Sziasztok! Az ciki ha kollégiumi felvételről nem kaptam postán meg sehogy semmilyen pappírt hogy felvettek, csak e-mailt?
én is csak mailt kaptam . .
meg fog az is érkezni, csak a mailt előbb kiküldik :)
köszii:)
Szobatársat keresek! FEEK-es lány vagyok, két fiú ismerősömmel (FEEK-es és BTK-s) szeretnék egy blokkba kerülni a Boszorkány Koliban, ide keresek szobatársat, elsősorban lányt.
FEEK-esek! Szobatársat keresek a Szántó Kollégiumba!Érdeklődni itt,vagy a roka8990@gmail.com email címen. Másodéves ifjúságsegítő szakos hallgató vagyok.Elsősorban lányok jelentkezését várom.
KOLI-CSERE
Sziasztok! Jakabhegyis kollégiumi férőhelyemet Boszisra cserélném.
e-mail: andras.mudris@gmail.com
tel.: 06304501930
facebook: http://www.facebook.com/andras.mudris
A beküldéshez be kell jelentkezni.