Itt feltehetitek bárminemű kérdéseiteket a táborral kapcsolatban.
Kérdések
(49 hozzászólás) (14 hozzászóló)-
10 hónapja íródott #
-
Ott vagyunk már?
9 hónapja íródott # -
CSÍP!
9 hónapja íródott # -
kik fogják eldönteni hogy kivel leszünk egy szobában? v ezt mi dönthetjük el?:))
9 hónapja íródott # -
tavaly páran ráírtuk a jelentkezési lapra hogy kikkel szeretnénk együtt lenni, de nem jött össze xD
9 hónapja íródott # -
Kedves Csillus!
A szobabeosztás véletlenszerűen történik, annyi megkötéssel, hogy lányok lányokkal, srácok pedig srácokkal kerülnek össze. Azonban, ha a jelentkezési lap megfelelő részénél megjelölsz egy barátot - és ha van rá lehetőségünk - akkor igyekszünk a kedvetekre tenni.9 hónapja íródott # -
rendben :) köszönöm:) am közben megtaláltam azt a részt a jelentkezési lapon,oda is írtam a neveket,majd meglátjuk :)
már vrom a tábort nagyon!!!:)))9 hónapja íródott # -
Nincs mit! MI is legalább annyira várjuk, mint Te. :)
9 hónapja íródott # -
butanbandi, lenne egy kérdésem. :) az önéletrajzot mennyire kell komolyan venni? úgy értem, h olyan jellegűnek kell lennie, mint egy állásra beadott önéletrajznak, vagy csak bemutatkozó levél jellegűnek?
9 hónapja íródott # -
én oda írtam a nevemet,születési időmet,városomat,iskoláimat meg bemutatkozó szöveget azt lazbb stílusban :D
úgy jó lesz?:)))9 hónapja íródott # -
Kedves Erika!
Ezt a levelet nem állásra adod be, csak mi fogjuk olvasni. Innentől kezdve rátok bízzuk. ;)9 hónapja íródott # -
Oké, értettem főnök! ;) Akkor majd kitalálok vmit :)
9 hónapja íródott # -
A lényeg , hogy az önéletrajz alapján előzetesen picit megismerjünk titeket. Próbáljatok kitalálni valami középutat. Legyenek benne alapvető infók és legyenek benne olyan dolgok amiket feltétlenül megszeretnél osztani magadról! Ahogy Bandi is mondta , nem álláshoz kell. Egy szóval nem kell vérkomolyan venni.
9 hónapja íródott # -
Erika, megelőztél a kérdéseddel :D
9 hónapja íródott # -
Egyébként ha nem írnék önéletrajzot az milyen következményekkel járna?:D
9 hónapja íródott # -
Szerintem azt nem akarod megtudni! :D
9 hónapja íródott # -
Akkor nem vállalok felelősséget a leírt információk valóságtartalmáért
9 hónapja íródott # -
Akkor nem vállalok felelősséget a leírt információk valóságtartalmáért :D
9 hónapja íródott # -
tavaly páran nem írtak...és hát...tényleg ne akard megtudni :D
9 hónapja íródott # -
Gondolom ha nem írnék megtudnám:)) De már elkezdtem:D
9 hónapja íródott # -
nagyon helyes :D
9 hónapja íródott # -
Felelősségvállalás? Mi az?? :D
9 hónapja íródott # -
Én már fel is adtam ma a levelet meg befizettem a csekket :D remélhetőleg holnap már érkezik:))
9 hónapja íródott # -
jól tetted, és mindenki ugyanezt csinálja remélem!!! :D
9 hónapja íródott # -
háát lehet h én voltam a leggyorsabb de háát mondom minek várjak?:D:D elkértem a pénzt,kitöltöttem a papírokat aztán go posta :D:Paam fotót miért kellett csatolni?:D a fiúk jó csajokat keresnek,a lányok meg jó pasikat v mi?:D:PPP
9 hónapja íródott # -
nem emiatt... :D :D :D a pass-hoz kell, a táborba...
9 hónapja íródott # -
csak vicceltem am:))) jah mert mki passán ott lesz a kép? de jó:D
9 hónapja íródott # -
Ott, bizony. Aki pedig nem küld (minden évben van ilyen), az ... meglepődik. ;D (+ egyéb szankciók)
9 hónapja íródott # -
az igen :D::D kíváncsi leszek idén lesz e ilyen :D:D
9 hónapja íródott # -
Srácok nekem az lenne a kérdésem, hogy lehet-e nyomtatott képet rakni a jelentkezési lapra fotó gyanánt? :D
Másik kérdésem, hogy az a napi 450Ft idegen forgalmi, az a 14.000 Ft-ban benne van, vagy azt külön kell fizetni ezen felül?
Ha nincs benne, akkor kinek kell majd fizetni?9 hónapja íródott #
Válasz »
A beküldéshez be kell jelentkezni.